Boligudlejning

Boligudlejning af mange forskellige typer boliger

Hos Rosenfeldt tilbyder vi boligudlejning af forskellige typer boliger i Vordingborg, Sjælland og Sydsjælland. Søger du udlejning af bolig, hvor du har mulighed for at få smukke omgivelser med havudsigt, ren idyl og være tæt på strand og skov, har vi en bolig til leje til dig. Vi råder over en masse typer boliger, hvor der er nogle til ethvert behov.

Vi udlejer et større antal boliger, hvoraf de fleste er beliggende på den smukke Knudshoved Odde og således beriget med havudsigt og tæt på adgang til strand og skov.​ Derudover ligger enkelte boliger i umiddelbar nærhed af selve godset, og endelig ligger nogle få på Øbjerggård i Køng.

​Professionel boligudlejning af flotte ejendomme

​Vi har mange års erfaring med professionel boligudlejning af alle mulige boliger på hele Sjælland. Søger du udlejning af en bolig, der ligger lidt fra det hele og byder på fred og ro, har vi måske en bolig til dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvilke typer boliger til leje vi har, så vi kan hjælpe dig med at finde en passende bolig.​

Sætter du pris på en bolig, der ligger i åben natur og har rigeligt med plads, tilbyder vi udlejning af bolig, der matcher dine ønsker og behov. Alle vores boliger er flotte og æstetisk smukke samt fremstår velbevaret. Nogle er med stråtækt tag, mens andre er mere konventionelle. Kontakt os for at høre mere.

​Lad os hjælpe dig med en bolig til leje

Søger du boligudlejning, hvor du kan komme udenfor byen og få et frirum fra storbyens larm, har vi boliger i folden, der er lige noget for dig. Vi udlejer selv alle boligerne og kan kontaktes på mail info@rosenfeldt.dk Vi ser frem til at høre om dine ønsker.​