Selskabslokaler

Selskabslokale med plads til 110 gæster

Hos Rosenfeldt kan du leje selskabslokale med plads til 110 gæster.

Du kan booke vores festlige selskabslokale til alle typer arrangementer. Vi har mange års erfaring med udleje af lokaler til firmaarrangementer og private fester, så skal du bruge bryllupslokaler eller lokaler til konfirmation, har vi de perfekte rammer til dig.

​Vores festlokaler befinder sig i den rene idyl, hvor der er grønne områder omkring. Se eksempelvis billeder i forbindelse med bryllup. Selve bygningen er på 350 m2, og vores selskabslokale er på 200 m2. Her er gode køkkenfaciliteter og toiletforhold – og så følger alt service naturligvis med til 80 personer, når du lejer vores festlokale. Book lokalet her.

​Smukt selskabslokale til alle typer festlige lejligheder

​Søger du et selskabslokale til din private fest eller firmaarrangement, er Magasinbygningen på Rosenfeldt en oplagt mulighed. Den har dannet ramme om adskillige bryllupper og andre store begivenheder gennem mange år. Det restaurerede kornmagasin fra 1776 ligger i smukke rammer i det fredede gårdanlæg på Rosenfeldt i umiddelbar nærhed af den fredede hovedbygning fra 1868.​

​Ved afholdelse af fest får du udleveret nøglen fredag middag og afleverer igen mandag middag. Leje for en weekend kr. 16.800 inkl. rengøring, så du ikke skal selv skal bekymre dig om det. Mad og servering varetager man selv, men vi kan anbefale Frimann’s Gourmet v/Claus Frimann, som vi samarbejder med. Claus kan levere totalløsninger til din fest, så du bare skal koncentrere dig om at hygge dig med dine gæster.

​Kontakt for bestilling

​Ønsker du at leje vores festlokale til din fest, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om datoer og meget andet. Du kan også booke selskabslokalet her.

​Vi formidler gerne kontakten til caterer, så du bare skal invitere gæsterne. Kontakt os på telefon 40 72 12 63. Vi ser frem til at lægge festlokaler til dit arragement og hjælpe dig med at få skabt nogle gode rammer til din drømmefest.