Selskabslokaler

Selskabslokale med plads til 110 gæster

Hos Rosenfeldt kan du leje selskabslokale med plads til 110 gæster.

Du kan booke vores festlige  og smukke selskabslokale til alle typer arrangementer. Så skal du bruge bryllupslokaler eller lokaler til konfirmation, den runde fødselsdag eller andet, har vi de perfekte rammer til dig.

Selve bygningen er på 350 m2, og vores selskabslokale er på 200 m2. Her er anretterkøkken og toiletforhold – og så følger alt service, borde og stole med til 80 personer, når du lejer vores festlokale.

​Det restaurerede kornmagasin fra 1776 ligger i smukke rammer i det fredede gårdanlæg på Rosenfeldt i umiddelbar nærhed af den fredede hovedbygning fra 1868.​

​Ved afholdelse af fest får du udleveret nøglen fredag middag (eller efter aftale) og afleverer igen mandag middag. Leje for en weekend kr. 19.400 inkl. rengøring, så skal du ikke bekymre dig om det.

Mad og servering varetager man selv, men vi giver gerne oplysninger på mulige leverandører til jeres fest.

​Kontakt for bestilling

​Kontakt os på telefon 50 77 60 66 mandag-torsdag 7.30-16.00 og fredag 7.30-12.00 eller på mail ts@rosenfeldt.dk. Vi ser frem til at lægge festlokaler til dit arrangement og hjælpe dig med at få skabt nogle gode rammer til din drømmefest.