Overnatning i flotte værelser i idylliske omgivelser

Hos Rosenfeldt Gods tilbyder vi overnatning i vores flotte værelser, der ligger i det rene idyl. Leder du efter overnatningsmuligheder i Vordingborg, Sjælland eller Sydsjælland, har vi fire dobbeltværelser med fælles køkken og bad til kun 500,- pr. nat pr. værelse. Du medbringer selv sengelinned og håndklæder, men disse kan også lejes ved behov.

Har du brug for billig overnatning i forbindelse med bryllupper og konfirmationer, har vi lige det, du leder efter. Du får et rent og hyggeligt værelse, der er nydeligt møbleret i ældre stil, som passer ind i det omkringliggende miljø her på godset. Vi tilbyder rigtig billig overnatning ved fest på Sjælland, så du har et godt sted at sove, når festen er forbi.

Bestil overnatning ved festlige lejligheder

​Søger du et tilbud på overnatning, får du det ikke meget billigere og bedre, end hvad vi kan tilbyde her på godset. Komforten er stor, og der er masser af plads til familien. Når du skal til fest, er det rart at have styr på overnatningen efterfølgende, så du ikke skal bekymre dig om det. Sætter du pris på smuk natur og at vågne op veludhvilet i en komfortable seng, er du velkommen til at bestille overnatning hos os.

Vi anbefaler, at du bestiller i god tid i forbindelse med større selskaber, da der er rift om værelserne. Har du et forestående bryllup eller konfirmation, du skal til her på godset, tilbyder vi festlokaler med overnatning på Sjælland, så du har en god seng at sove i, når festen er slut.

Kontakt os for booking af værelse

​Skal du bestille overnatning til dig selv og din familie i forbindelse med en festlig begivenhed, har vi et værelse til jer. Du er velkommen til at ringe for at høre, om det er ledigt i den ønskede periode.

Kontakt os på telefon 89 93 67 58. Vi glæder os til at tage imod dig og tage os godt af dig og din familie.

Send os en forespørgsel om overnatning ved at udfylde nedenstående formular.

 
 
Ønsker du overnatning flere dage?
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rosenfeldt Gods

Rosenfeldt 1

4760 Vordingborg

facebook Følg os