Overnatning

Weekendophold og romantisk overnatning i idylliske omgivelser

​På Rosenfeldt ved Vordingborg tilbyder vi jer en romantisk weekend med overnatning i vores flotte værelser, hyllet ind i den rene idyl. Rosenfeldt ligger tæt på vandet på Sydsjælland og danner de perfekte rammer for et romantisk ophold for 2.

Herskabsstalden rummer 7 dejlige dobbeltværelser, alle med eget bad og fælleskøkken. I får et rent og hyggeligt værelse til jeres ophold, der er nydeligt møbleret i ældre stil, der passer ind i det omkringliggende miljø her på det gamle gods. Sætter I pris på smuk natur samt at vågne op veludhvilet i en komfortabel seng, er I velkommen til at bestille overnatning hos os.

​Bestil jeres romantiske miniferie i så god tid som muligt, da vores tilbud på billige weekendophold for 2 og arrangementer i perioder hurtigt bliver udsolgt.

Bestil et godsophold til festlige lejligheder eller din familie

Når der er stor fest, er det rart at have styr på din overnatning efter festen. Sætter du pris på smuk natur, samt at vågne op veludhvilet i en komfortabel seng, er du velkommen til at bestille overnatning hos os.

Vi anbefaler, at du bestiller i god tid i forbindelse med større selskaber, da der er rift om værelserne.

Hvad koster en overnatning på Godset?

  • Dobbeltværelse med eget bad og toilet til kun 900,- kr. (inkl. linnedpakke)
  • Mindre værelse med to enkeltsenge og eget bad og toilet på gangen kr. 800,- (inkl. linnedpakke)

Lidt praktisk info om alle vores typer overnatning:

  • Opredning er ikke muligt, ej heller medbragte madrasser el. lign.
  • Hunde er desværre ikke tilladt

Kontakt os for booking af værelse til weekendophold

Skal du bestille overnatning til dig selv og din familie i forbindelse med en festlig begivenhed eller bare en afslappende overnatning eller romantisk weekendophold, har vi et værelse til jer.

​Du er velkommen til at udfylde forespørgselsformularen herunder, ringe på telefon 40 72 12 63 eller sende en mail på INFO@ROSENFELDT.DK med dine spørgsmål eller for at høre, om det er ledigt i den ønskede periode.​

Send os en forespørgsel om weekendophold og overnatning ved at udfylde formularen.